AANKONDIGING  |

RIVIONT BENOEMT MIGCHEL DIRKSEN TOT BOARD ADVISOR & PARTNER  |

1 juli 2021  |  Internationaal Leiderschap Adviesbureau RIVIONT breidt uit en benoemt Migchel Dirksen tot Board Advisor & Partner.

“We zijn zeer verheugd dat Migchel Dirksen het internationale Board Advisors & Partner team van RIVIONT komt versterken,” zegt Richard Vincent, Managing Partner en oprichter. “Migchel is een ervaren bestuurder (CEO en CFO) in de zakelijke dienstverlening en retail. Ruim 25 jaar leidt hij fusies, reorganisaties en transformaties binnen verschillende sectoren waaronder financiële dienstverlening, telecom en food. Hij was als Directeur-Bestuurder en Directievoorzitter bij meerdere zelfstandige Rabobanken onder andere verantwoordelijk voor fusies, reorganisaties en digitalisering. Vanuit zijn klantgedreven focus heeft hij hierbij bestaande culturen omgevormd tot een klant- en resultaatgerichte manier van werken. Als CFO bij Talkline Nederland heeft Migchel de verkoop van Talkline Nederland geleid en de integratie tussen Talkline en Debitel tot stand gebracht. Bij McDonald’s Nederland heeft hij als lid van het executive team onder andere de financiële afdelingen geïntegreerd in de organisatie. Migchel is afgestudeerd als bedrijfseconoom aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Daarnaast heeft hij vele opleidingen en trainingen gevolgd onder andere over leiderschap, klantfocus, strategie en team functioneren bij instituten waaronder Nyenrode, Harvard, Yale, Stanford en IMD.

“Ik ben gepassioneerd om mijn opgedane kennis en ervaring in het leiden en begeleiden van mens en organisatie bij fusies, reorganisaties en transformaties in te zetten bij de klanten van RIVIONT, om mensen en organisaties te laten groeien en de continuïteit van de onderneming te waarborgen”, aldus Mr Dirksen.

“Migchel heeft bewezen om mens en organisatie mee te kunnen nemen naar een nieuwe realiteit, naar een meer ondernemende, resultaat- en mensgerichte wijze met focus op de klant en de klantbeleving. Om organisaties te transformeren naar wendbaar, flexibel en gefocust, is een mensgerichte benadering en het creëren van een veilige, inclusieve en transparante cultuur de sleutel tot succes. Verandering begint aan de top, bij het gedrag en de mindset van het top management. Een omgeving waar het niet veilig is om een andere mening te hebben, is geen omgeving die gericht is op groei, maar op controle”, aldus Mr Vincent.

Bestuurders en Raden van Commissarissen wenden zich tot RIVIONT. Wij helpen onze klanten bij het realiseren van duurzame groei, verandering en transformatie door de verbinding tussen business-people-cultuur te verbeteren, te beginnen met het top management team. Onze geïntegreerde dienstverlening bestaat uit Culture Transformation, Leadership Development, Assessment & Succession, Interim Management en Executive Search.

CONTACT  |

RIVIONT Migchel Dirksen
RIVIONT Richard A. Vincent

RIVIONT BOARD ADVISORS |

De Board Advisors van RIVIONT zijn executives met een bewezen staat van dienst in het realiseren van duurzame groei, verandering en transformatie als CEO, COO, CFO of CHRO van publieke, private en beursgenoteerde bedrijven in Europa, het Midden-Oosten en Azië-Pacific.

Onze Board Advisors  |  Brengen multisectorale, multifunctionele, multiculturele en multigeografische ervaring  |  Zijn gepassioneerd in het bouwen van (toekomstige) business voor (toekomstige) markten met (toekomstig) talent  |  Kennen de Art & Science van het creëren van een verbeterde verbinding tussen business-people-culture om strategische doelstellingen te bereiken

Via RIVIONT kunnen Board Advisors worden ingezet voor adviesprojecten en interim-managementopdrachten.